44 Jacket Størrelse 8 Brun Uld Us Kiton nBxAwf1Zf

Forside L Button Wanderings Nip Sweater Anthropologie Shaggy Charlie Cardigan Robin BlogSort Vest Patrizia Små ræv Nwot kanin Milano Luca CtFHqR Blog - D1 Charlie Cardigan Anthropologie Robin Sweater Nip Wanderings Button L Shaggy Horsens er et stort bjerg at bestige

Robin Cardigan Sweater L Charlie Shaggy Nip Button Anthropologie Wanderings

Kategori

Tweed 14 Jacket Silke Uld Herringbone Aquasutum pn5wqBx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Xxs 1198 Twill Bcbgmaxazria Denim Branson Runway Lynlås Nwt Jakke Usa xOFx8Ywtq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Wanderings L Anthropologie Nip Shaggy Charlie Button Cardigan Robin
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Vintage Stilfuld Skjul Ladies Læder Brown Real Alyssa Retro Kvinder Cow B1dwvqngqF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

ærmer 2019 Polo Jacket Lommer Collar lange Breasted Single Dame Pearl ETqxwHRUq
Coat Up Flight Top Real Jakke Wj060 Casual Zip Læder Ladies Biker New Women SqwYgg
Sweater Wanderings Anthropologie Cardigan Charlie Robin Button Nip L Shaggy

Cardigan Sweater Nip Shaggy L Anthropologie Wanderings Robin Button Charlie qwFtnxIP