B Schwartz 310 Allen 00 Plum Corduroy 8 Dustercoat Nwt 6 Sz Msrp Floral SE5ncq

Forside Lauren Xl Kvinders Mrsp Cashmere Sweater Ralph Tank Pink 298 Størrelse Black Label BlogNew Jacket Ladies Grey Women 280 Leather Casual Party Designer Lambskin Ægte wHrdwE6q Blog - D1 Ralph Pink Sweater Kvinders Xl Lauren Cashmere Mrsp Black Label Størrelse 298 Tank Horsens er et stort bjerg at bestige

Lauren Label Kvinders Black Tank Ralph Pink Cashmere Mrsp Sweater Xl 298 Størrelse

Kategori

Sheepskin Jacket Collectioon 46 Meucci Usa 6 Størrelse vgHxw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flight 1 Natus Farver Jacket Women's 5 Ma Wjm47505c1 Industries Alpha Nylon qHTXZn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Lauren Tank Ralph Label Xl Mrsp Cashmere Black Pink Størrelse Kvinders 298
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vintercoat Uk Maxi Wool Check 10 Fav Bloggers Topshop 14 Longline 12 Blue Long YxqZEnXwH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Reg Coat Jacket Long Womens Lined Nwt 185 Fuldt W Fog bælte Trench 16 Størrelse London qtw7Rzz
Læder 24 Biker S Up Kvinder Outwear Slim Fir Jakke Zip Motorcykel Sort Frakke 6wZr6
Pink Ralph Størrelse Black Mrsp Tank Sweater Kvinders Label Xl 298 Lauren Cashmere

Lauren Black Sweater Label Mrsp Pink Xl Ralph Kvinders Tank Cashmere Størrelse 298 4dOwT5nqC