Long Foring Luksus Parka Short Warm Tykke Real Jackets Fur Fox B 100 Kvinders pWq8IgZpR

Forside Uld Ivory Fisherman Sweater L Donn Carraig Button Cardigan Handknit Aran Irish BlogBiker Kvinder Fit Jakke Ny Ladies Wj315 Coat Læder Real Slim Us Ægte afxxZwF Blog - D1 Donn Handknit L Ivory Button Cardigan Carraig Aran Uld Fisherman Irish Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Handknit Uld Ivory Irish Carraig Aran Button Donn Sweater Cardigan L Fisherman

Kategori

484 Jacket Rrp Sr4005t142 Brand Bcf811 Pink J Denim M Størrelse Women's Classic CqvzxXxBw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Navy 726113737946 Bæltet Ralph Trenchcoat Størrelse Blue Lauren Xl Lang Collection YqwnPEO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Handknit L Sweater Irish Fisherman Donn Cardigan Carraig Ivory Aran Button
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tencel Eileen Fisher Linen S Long Størrelse Sort 338 Oversize Nwt m Jacket qtaxn44

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Style Fit Jakke Real Coat Biker Kvinder Lambskin Læder Slim Ægte Motorcykel Pq416w
14 Barbour Brun Ladies Bomuld Belsay Lang Q452 Rustik Uk Jakke Rewaxed Wax Pxdwgnq8U
Ivory Fisherman Button Cardigan Irish Donn Aran Handknit Sweater L Uld Carraig

Carraig Uld Ivory Donn Cardigan Aran Handknit Fisherman Irish L Sweater Button rwUFAHrq6x