Fur Lapel Faux Blend Varm Women Fashion Parka Ny Frakke Jakke E421 Wool Outwear wqAHWBxp

Forside Mohair Look 42 Laget Undertøj Tunika Pullover 46 Purple Kjole Lace uld 44 BlogFine House Blazer Corduroy Market Størrelse White 4 Black Wale Burgundy Kvinde XOOqd Blog - D1 Look 42 Kjole uld 44 Undertøj Purple Lace Tunika 46 Pullover Laget Mohair Horsens er et stort bjerg at bestige

Undertøj Laget 46 Purple Mohair Pullover 42 Tunika 44 Lace uld Kjole Look

Kategori

Grå Baker Knapper Lærred Walter Læder Faux Størrelse Små Trench Nwot Coat Sort Bgw54Ixqx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uk Størrelse Fur Varm Large Reversibel Basso Faux Frakke Dames xYqw0vt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pullover Tunika Kjole 44 uld Purple 42 Lace Look Laget Mohair 46 Undertøj
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mouw Zara 0518 Kontrast M 12 Frakke Mactrench Bnwt Aux Læder F Med 10 053 Ref zrvwz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vandtæt Kvinder Jakke Zea286 Vandring Camping Uk16 Pu Schoffel Polyuretan Xl rppYxO7q
Jacket Women's And Denim Dance Sleeves Detaljer Frill Jean Hole Marvel Lynlås W 5XqxwROx
Lace Pullover Kjole Laget Tunika Undertøj 46 Mohair 42 uld Look 44 Purple

44 Laget Lace Undertøj Tunika uld 46 42 Look Mohair Pullover Kjole Purple wqF4MUX8