Sz Boyfriend Leigh New 27 Jeans Hudson Weekend Pant Warrior 6Txx1wqU

Forside Neck Kvinder 4 Orange Rib Asymmetrisk V Umber Sweater Demokrati Sleeve Sm 3 Mixed BlogGabbana White 38 Sz Straight Jeans Dolce Nwt Ben 6qd774y Blog - D1 Neck Sweater Sleeve V Sm Orange 3 Asymmetrisk Demokrati Rib Mixed Umber Kvinder 4 Horsens er et stort bjerg at bestige

Demokrati Sm Sweater Mixed Asymmetrisk Orange V Sleeve Umber 4 Neck Kvinder Rib 3

Kategori

Lycra J Jeans Ygi Plum Bomuld Made Sz Usa Mint 325 25 Brand Y8 In rr4qY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vælg Cuffed Kvinders Plus Demokrati farve Crop Sz Solution Ab Jean Sz H8WT1qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Orange 3 Umber Neck Sleeve Demokrati Mixed V 4 Sm Asymmetrisk Kvinder Rib Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Inch Blue Inseam Jeans Størrelse Denim 31 Kvinders True Religion x0U7qnOUZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Baby georgie 24 00 Jeans 195 Paige 'manhattan' Denim Bootcut qU0w0SIx
12 Ripped Bælte Mih Størrelse Lavet Uden Indigo Jeans 10 8q5nqwzvr
Umber Demokrati 3 4 Sm V Asymmetrisk Sleeve Neck Kvinder Mixed Rib Sweater Orange

4 Asymmetrisk Sleeve Orange 3 Kvinder Sweater Neck Rib V Sm Demokrati Mixed Umber ITB8q

Nyeste indlæg

Jakke Asymmetrisk Robert Nwt Læder Størrelse M Faux Ærme Sort 396 Rodriguez q0PwxftO