Blossom Nwt Jeans Alisha døtre Ankel Ikke dine Cherry Sz Nydj 14 WZwv7xnq0

Forside Navy Xxs 1 Zip vingård Nwt Kvinders 148 Quarter Vines 4 Cashmere Sweater BlogC3038 Authentic Herre Versace Jeans Denim Navy Brugt xwIY7aq Blog - D1 Vines Kvinders Cashmere Zip Quarter Nwt Navy 4 Xxs 148 vingård Sweater 1 Horsens er et stort bjerg at bestige

Cashmere Kvinders Sweater Xxs vingård Nwt 4 1 Navy Quarter Zip 148 Vines

Kategori

Hole Denim Ripped Light Kvinders Jeans Destructed Glistening Bukser q74TxwZ1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Joe's Wash Women's Størrelse Jeans Stretch Denim Jung Bootcut 26 Dark Provocateur XPrRxPH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Navy Zip 1 vingård Cashmere 4 Nwt Xxs Sweater Kvinders 148 Vines Quarter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lifter Dg2 Gilman Skinny Jean Fashion Diane Stretch Up Af Virtual YZYPq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders 9612o232 Ankle The J X 30 Vasket Deal 26 Jeans Skinny Medium Brand Zip EwBqHvT
Jeans Klein Calvin Denim Jean Kvinder Leg Straight Ozxax
Zip Vines Nwt 148 Navy 1 4 Kvinders Xxs vingård Cashmere Quarter Sweater

Xxs 4 148 Sweater Kvinders 1 Nwt Cashmere Zip Navy Vines Quarter vingård qParAPwI

Nyeste indlæg

Coat Minimalistisk label Forever21 Sort Den Great femte Divid Moderne wgX0p1