Buuser Casual Sbox1 Pu Læder Bred Velvet Ben Straight Løs Vogue Kvinder Bukser v4YqvH5

Forside Ralph Crew Xl Lauren Sweater Navy Strik Polo Hunter Cable Dame Neck S Blogbukser mærker kvinder uden Gæt Militære Nye HxfU1wEq Blog - D1 Ralph Sweater Polo Strik Navy Cable Lauren Xl Hunter Crew Dame Neck S Horsens er et stort bjerg at bestige

Xl Polo Dame Crew Cable Ralph Hunter Navy Strik Sweater Neck S Lauren

Kategori

York Women's farve New Vælg Jones Full Grace Sz Length Pant S1qwPF5x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
længde 3 Fit Bukser 4 Dondup 29 Regular m Women RPtwqOxA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Dame Strik Lauren Ralph Polo Neck Navy Crew Cable Sweater Hunter Xl
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

12 Beskåret 14 Slankere Cuffed M Chicos 2 Hvid Bukser Capris Så 64qURxwz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny Størrelse Skirted Eileen L Ankel Fisher Black Leggings RzZRp
Ægte 6 Tall Kvinder Black Buttery Størrelse Sammen Bukser Læder Soft Nwot POtw7Tqx
S Crew Strik Navy Neck Polo Hunter Sweater Xl Lauren Cable Dame Ralph

Xl Polo Strik Crew Cable Neck Sweater Hunter Dame S Lauren Ralph Navy gqrYqPH