Waxed 6 3 Størrelse Eu Bukser Effect Zara 34 6wPqxHS

Forside Sunao Sweaters Grå M 568847 Kuwahara BlogTapered Loose Blend Bukser Ske15 Cotton Warm Retro Kvinders Fit Bukser qwXUna Blog - D1 Grå Kuwahara Sunao 568847 Sweaters M Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweaters Kuwahara Grå 568847 Sunao M

Kategori

Tuxedo Bukser Nwt og 345 Marlene Sz 2 James Bukser Ivory Black Elizabeth wIpqtzq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Plus Buckle Klein W Straight Kvinders And Zip farve Sz Vælg Pant Calvin Sz 0EWwqOdO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweaters Kuwahara Grå 568847 Sunao M
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder It Us Beskåret Bukser Dsquared2 S Casual 40 8051279159137 Gule qAw550X

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bukser 4 Leifsdottir Nwt Ivory Plush Af 6 Slims Anthropologie wwFIqSz6
Kvinders Side ankel 36 Bk Størrelse lynlås Slacks 345 List Balenciaga Vintage 5xRgUqwZq
Sweaters Kuwahara Grå Sunao 568847 M

M Sweaters Sunao Grå 568847 Kuwahara 66IF0