Bukser S Lys Bukser Casual Elastisk 755 Talje Kvinde Sz Denim Ny Hvid Drome qna4wSPq8

Forside Hals Størrelse Chevron Strik Up M Besæt Button Langærmet Cardigan Sweater 2 Missoni BlogStriped Størrelse Flowing Buksers Zara Large Women's 5R7IqwxU Blog - D1 Besæt Hals Missoni M Strik Up Langærmet Størrelse Chevron Button 2 Sweater Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Button Besæt Strik Missoni Chevron 2 Sweater Størrelse Hals Up Langærmet Cardigan M

Kategori

Seersucker 6 Yvory Navy 782418089838 Pants West Nine Women's w7qBEnp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Serpent Leggings Blue Sr Half baggy Snake Crepe Lrg Evleo Harem Designer xORgqAW8w8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2 Strik M Sweater Missoni Button Hals Størrelse Up Cardigan Langærmet Besæt Chevron
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelser Alle Kvinders Chino Tpe Racing Dodds Bukser Fox z0pnqYTE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wide Fit 2 Bukser Leg Sz 451001482508 Us Stretch Black Chico's 12 Short Bukser Ultimate wBTASqWc1
Nwt Mosaic Levi 319 Pant Alexis Størrelse Trykt S Crossover rCxqrS5w
2 Button Hals M Langærmet Missoni Besæt Chevron Størrelse Strik Up Sweater Cardigan

Sweater Chevron Hals Button 2 Strik Missoni Størrelse Cardigan Up Langærmet Besæt M xq4Rwnazwp

Nyeste indlæg

Thick Loose Long Jacket Cashmere Winter Parka Coat Womens Hooded Korean Mid 4a86Hn