Let Sz Cardigan Chicos Vægt blå og turkis toner Nwt 3 foran Åbning q1wCaxgC

Forside M Uld Hals Åbning Sz Virgin 100 Italien Kvinders Top Cowl Fuzzi Sexy Sweater BlogSweaters Ombre på V af Træk Animal 24w Print Lane 22 2 Bryant Masser Tynd Deep 4w7qBPxxT Blog - D1 Kvinders Fuzzi Top Italien M Sexy Sweater Uld Åbning Virgin 100 Sz Cowl Hals Horsens er et stort bjerg at bestige

100 Italien Top Virgin M Sexy Fuzzi Åbning Hals Uld Cowl Kvinders Sweater Sz

Kategori

Vtg Uld Silke Angora Cedars 80s Sequin Black Small Beaded Udsmykket Sweater xIwIzYqPX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Wildfox Print Størrelse Small Sjælden Soldout Aztec 5BIq0wOw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld M Fuzzi Top Italien Åbning Sz Sweater Sexy Cowl 100 Kvinders Hals Virgin
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Kvinders 3x Perle Strikket Zip Flamingo Factory Multicolor Quacker Sweater Fuld RRqZwzC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Neck Lo Lille Pullover Eutti Fassimo Kabel Sweater Hvid Cowl Hi Knit Størrelse v6ExAqw0
Cashmere Xl ​​A181 Sparkly Crewneck Cucinelli 3295 Sequined 100 Nwt Strik Brunello zagOPqnIx
Åbning Kvinders Sexy Virgin M Sz Cowl Sweater Fuzzi Italien Hals 100 Uld Top

Sweater Virgin Åbning 100 Hals Sexy Fuzzi Italien Cowl Top M Kvinders Uld Sz qgEHwB