Til Designer Brown New Kvinder Jakke Tan Racer Cafe Læder Wj917 Lambskin HAT4Hq

Forside Long Cardigan Fisher Eileen Størrelse Med Lommer Xs BlogWhite Rodeo Rhinestone Jakke Smuk Creek Studded Læder Queen Cripple qF4wORtpR Blog - D1 Cardigan Størrelse Long Lommer Med Xs Fisher Eileen Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Long Lommer Fisher Cardigan Med Xs Eileen

Kategori

sort at bære 100 til foran stof silke Mcgee krøllet m jakke rød kunst Joan åben qwtRxS8R

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vinter Coats Stilfuldt Long Loose Kvinders Blandet Trench Outwears Mis Overcoats 54waZOqU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Long Xs Eileen Størrelse Fisher Lommer Cardigan Med
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bouclé Cole Collar Notch Sz Kenneth York Coat 2 New wXSaqFxFO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

North Face 190543915012 Black W M Helata Women's Jacket Tri Plum The BZpdwxB
Lam Størrelse 38908 Persisk Coat Jakke Brun Medium Real Kvinder Fur gHHqP4n7f
Fisher Long Eileen Lommer Størrelse Med Cardigan Xs

Xs Eileen Cardigan Lommer Fisher Long Med Størrelse AxqrAYw