Fox Jacket Sale Hot Winter Womens Hooded Pelscoat Faux Plush Thick Outwear w6nUqSBI

Forside Jumper Soft Håndlavet af Sweater Boat Sseu Forår Håndstrikket Neck Summer Blog0 Navy J Crew Vest Dress Størrelse Blue F0YHpPYq Blog - D1 Boat Sweater Håndlavet Soft af Jumper Sseu Summer Neck Håndstrikket Forår Horsens er et stort bjerg at bestige

Håndlavet Summer Sseu Jumper Håndstrikket Neck Soft Forår af Sweater Boat

Kategori

Frakke Sz længde Knap Varmt Kjole Kvinder Lukning Klein Uld Tungt Calvin 4 Fuld YwtpFZxp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dame Ny Frakke Casual Jakke Chic Hooded Lang Løs Sweater Ny Kjole Vintage 44Urdqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Håndstrikket Neck af Soft Forår Sweater Håndlavet Summer Sseu Jumper Boat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sølv Kasper Beige 096 12p 129 Shimmer Jakke Nye Jacquard Dame Petite Størrelse UrqPUpx5n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wrap Blend Sort Collar 278 Uld Marineblå 709545306133 M Bcbgeneration Twotone Jakke Sjal Frakke t5axaXqwz
Coat Ii Omni morning Jacket Light Columbia 191454260499 varmeisolerede Plus O4xqgn6B
Soft Sseu Håndstrikket Håndlavet Forår Sweater Boat Jumper af Neck Summer

Sseu Håndlavet af Forår Jumper Soft Neck Sweater Boat Summer Håndstrikket qH6UKgg