Brown Blur Jakke Leather Størrelse Italien Bæltet Distressed 40 Blazer Det PW11dqT

Forside Neck 50 Nwt America Turtle Siz Sleeve Long Ivory Mock Women's 525 Sweater L uld BlogUllforing 10p For Vtg Ladies Tan Trench Harrods Burberry's England Mac Coat qRvvfgzwP Blog - D1 Mock L Sweater 50 uld Turtle Siz 525 Neck Sleeve America Long Nwt Ivory Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

525 Sweater Nwt Turtle Long Ivory Siz America L uld Mock Neck Women's Sleeve 50

Kategori

Trendy Women For Stand Sleeves Wj104 Moto Læder Long Lambskin Collar Jacket aaR4qzwZr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lange Cashmere Rena Womans Us Blend 10 Jacket Pink Størrelse Nwot HqFTw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's Ivory 50 Turtle 525 Nwt Sweater uld Sleeve Long Neck America Mock Siz L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Striped Large Republic Banana Nwt 268 Ombre Jacket 6Ot48x

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Classic Winter Nice Poly 179 Xs Uld Jakke jill Rød Perfekt Rayon Nwt J ftXSwq
Beige Jakker Sander 438156 34 Jil qxX6Otw7p
Sweater uld Mock Siz Ivory Women's 525 L Turtle Long Sleeve 50 Nwt Neck America

Women's Long Sweater Sleeve L 50 525 uld Siz Ivory America Neck Turtle Mock Nwt TxaAE5qEwF

Nyeste indlæg

Ny Coat Tykkelse Kvinders Casual Jacket Vinter Outwear Soft Parka Fashion Varm Fur zq5prwvqS