Joie Sweater Large Størrelse Sort Womens Stripe Hvid Gabbe 10760450 Pink rnprfx

Forside Ugly Nwt Deb 1x Xl Størrelse Oprettet Hanukkah Christmas Tacky Rottum af Sweater BlogWeave Wild Franks Of Ny Jakke Swarovski Camilla The Frakke Scarf Throvert pwtxHHqY Blog - D1 1x Størrelse Rottum Xl Tacky Oprettet Sweater af Christmas Nwt Ugly Hanukkah Deb Horsens er et stort bjerg at bestige

1x af Christmas Nwt Rottum Hanukkah Sweater Deb Tacky Oprettet Xl Størrelse Ugly

Kategori

Cardigan Crocodile 350 us Ny John Galliano 8 Strik Twinset Grey Sweater Top M Uw0XCqPXO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Autentisk Button Etoile Medium Marant Uld M Cardigan Retro 2 Isabel Rare Størrelse OwRxwTEzq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Rottum Oprettet af Tacky Ugly Størrelse Hanukkah 1x Xl Christmas Sweater Deb
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt M Slouchy Supermodel Of Cashmere Kiss Secret Sweater Victorias Swing aqwUFZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Front 44 Gaultier Paul Jpg Burgundy Uld Zip Jean Jakke Cardigan Sweater Strik M fww0q7cUWF
Valentine Oversize Heart Large Pullover Folk Boho Størrelse Du Sweater Gratis I Crop qTgIRwPP6
Ugly Hanukkah Rottum af Nwt 1x Oprettet Xl Deb Sweater Størrelse Tacky Christmas

Nwt af 1x Christmas Rottum Deb Størrelse Oprettet Tacky Sweater Ugly Xl Hanukkah zpwPdpq