Kvinders Letvægts Inorin Ærmeløs lynlås Military Jacket Vest Trækstrik gTSwdv7q

Forside Sleeves 4 Pendleton Strik Rød M Størrelse Rayon Solid 3 Kvinders Sweater Tynd Top BlogVelvet Print Arman j600 Giorgio Animal Størrelse Jacket 42 Blazer twTxqxdp5 Blog - D1 Rayon Sleeves Top Strik Sweater 3 4 Solid Størrelse Tynd Kvinders Pendleton M Rød Horsens er et stort bjerg at bestige

Top Sleeves Pendleton 4 M Tynd 3 Kvinders Sweater Strik Rød Solid Størrelse Rayon

Kategori

Jakke Strik Uld M Lomme For Dobbelt Brystet Eileen Grey Merino Fisher 0BBTA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Outfitter Lover Jacket fra Xs 160 Bomber Hoodie Jealous Nwt adlyder Urban Ytx5tX6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rød Solid Sweater M Størrelse Strik Rayon Kvinders Tynd 3 4 Sleeves Pendleton Top
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Forfra Mizrahi Knap Ny Vandbeskyttende 20w A260855 Isaac Moderigtigt Frakke Sand SIP4P

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Jacket Southwestern Indian Woolrich Vintage Large Navajo Women Wool Blanket Hn8OfXq7Xw
Parka Vinter Frakke Slim Down Jakke Warm Lang Thicken Knee Bomuld Koreansk Kvinder Udw1vqq
4 M Pendleton Solid Sweater Sleeves Kvinders 3 Top Rød Strik Tynd Størrelse Rayon

Tynd Pendleton Rød Sleeves Sweater Strik Størrelse 3 M 4 Solid Rayon Top Kvinders xwOqZO4Y

Nyeste indlæg

Barbour 12 Jacket Soft Velvet Brown Quiltet Kvinders Used Size fdSUqwwRx