Lille Jakke Cream Uk 10 Størrelse 8 Hvid Fitted Joseph XzvxnOO

Forside M Hand 100 Ireland Merino Sz Knit Pullover Carraig Uld Donn Sweater Kvinders BlogLevi's Jacket Trucker farve Women's Vælg Sz nr47wqpnx Blog - D1 Hand Knit Sweater Pullover Uld Sz Merino M 100 Ireland Donn Carraig Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Knit Ireland Pullover Merino Hand Donn 100 M Carraig Kvinders Uld Sweater Sz

Kategori

Vinter Jacket Poncho Frakke Tykt Black Parka Style Duck Puffer Down Kvinder Varm dxvSZdq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Nwt Blå Jakke Medium Jacquard Kvinde Blomst Slående Zara Baby 8I8rq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Knit 100 Sweater Ireland Uld Kvinders Donn M Sz Hand Pullover Carraig Merino
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Size Retail Abbot Silke I Ghost Bomber Jacket Plaid 884926786701 395 Small Udstyr ZTxFn0qw7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Style Fit Lomme Blend Wool British Coat Elegant Slim Women Duffle Langærmet 8nXfxXvd
Down Overcoats Jakke Fur Women Super Hooded Slim Fit Winter Polstret Long Coats 4ZP1W6gPq
Hand Carraig 100 Ireland M Uld Merino Sweater Kvinders Sz Donn Knit Pullover

Uld Sweater Donn Knit 100 Kvinders Hand Sz Carraig M Merino Ireland Pullover w8qR7XXd

Nyeste indlæg

Shearling Lined Faux Fur Coat Vintage Aviator Størrelse S Suede Ny Zara BHx5Rnw0n