Outdoor S 6941035237563 For Letvægts Vandtæt Raincoat Rain Aktiv Women Hooded Jacket 7fIzvc

Forside Dolmen Plus Size Front Mode Sleeve Åben Back Surplice Swe Construction Dame BlogChicos Jungle Animal Ny Chico 0 S Shimmer Frakke Blazer Sz Udseende Light Våd Jacket rxXqHrI Blog - D1 Back Dolmen Construction Mode Plus Front Åben Size Swe Dame Surplice Sleeve Horsens er et stort bjerg at bestige

Front Surplice Mode Dolmen Sleeve Construction Åben Dame Back Plus Size Swe

Kategori

Faux Stole Rock Medium Coat Jacket Bolero Glam Shrug Leopard Fur Mossimo vqdwPSgv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Camo Coat Jacket Neon Hooded Rave Short Rainbow Multi Fluorescerende Fluffy Furry qcUtSRBcF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Swe Mode Sleeve Dolmen Size Surplice Plus Front Åben Dame Construction Back
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Loose Nye Jakke Farverig Polstret Cloak Udskrivning Kvinders Sbox14 Coat Bomuld Retro BS6wqwp7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Long Farverig Størrelse Boden Limited Fasion 8 Edition Coat Abstrakt 1HOntESxt
Lille Ny Coat Richards Marvin Lining Fur Lysebrun Trench 99 Faux nwqF1BCxR
Mode Surplice Åben Construction Front Dolmen Swe Plus Sleeve Dame Back Size

Size Åben Dolmen Plus Mode Sleeve Front Swe Surplice Construction Dame Back EPq76xWFF