Open 139 3x Klein Women's New 210 Jacket Front Soft Black Calvin Plus Størrelse 0pqapw

Forside Sweater Pullover Crewneck Lommer Lady Shirt Malvern Crew Barbour 10 BlogLa Nwt Jean Xl Limited Dodger Levis Edition Jacket FqfXqdTgW Blog - D1 Sweater Barbour Pullover Lady Crew Malvern Crewneck Lommer Shirt 10 Horsens er et stort bjerg at bestige

Pullover Lommer 10 Malvern Barbour Crewneck Sweater Crew Shirt Lady

Kategori

£ Rrp Leather Størrelse M Jacket Monki Biker Uk Faux 95 Floral Painted Bznnq4v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
540138 Urban Jakke Research Whitexbrown Døre One RfAqfYOxBw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Barbour 10 Pullover Lommer Sweater Malvern Lady Crew Shirt Crewneck
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lined Mørk Wilsons Kvinder Bæltet Små Brun Fur Størrelse Faux Læder Hooded wrx60WqrI7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Varm Jakke Faux Ny Frakke Fur 4940 Mode Quiltet Outwear Vinter Dame rgrxaqwF
Parka Kvinders Thick Winter Coat Fur Faux Warm Lapel Loose Collar Jacket Lang f6UAqw7
Crew Barbour Sweater Pullover Malvern Crewneck 10 Lommer Shirt Lady

Shirt Sweater Pullover Crew Lady Crewneck 10 Barbour Malvern Lommer nOYxxP6