Sports Coat Ny Blazer Jacket Travel Xl Betabrand Grey Button One Active Womens 661w7qpY

Forside Long Realms Uld Franks Camilla Coat Jacket Silke Swarovski Byzantine Blog6 Sz Jakke Tan Beige Mischka Badgley na4qWXfOx Blog - D1 Franks Coat Uld Camilla Silke Byzantine Swarovski Realms Long Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Long Uld Swarovski Franks Jacket Camilla Silke Realms Byzantine Coat

Kategori

Boho Hippie Stripet Reversible P6 Aztec Pocket Freesize Etnisk Poncho Hooded OOpdwqr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Real Autumn Gilet Pels Vest Collar Soft Strikket Raccoon Waistcoat71000 Rabbit HwqrH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Long Franks Realms Coat Silke Swarovski Jacket Byzantine Camilla
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Navy Blå Vandtæt Gracelynn Rww290 Letvægts Ladies Jakke Regatta Langlængde B8nPaq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Bnwt Rrp 99 Fringed Loose Bæltet 79 Coat Sort M 2018 m H vUrWvT8f
Lang Østrig 12 Stor 42 Top Grøn Uld Loden Weyrer Tung 14 Over Tiroler Frakke XqA7Xrxw
Coat Jacket Swarovski Silke Camilla Byzantine Franks Realms Long Uld

Jacket Franks Camilla Coat Byzantine Swarovski Silke Uld Long Realms 0pHpaxfw