London Længde 30 Jeans Prvcy 29 Skinny Leg Størrelse Kvinder Nye Red azFtCnwtq

Forside Magenta Peru Kvinders Alpaca Cardigan Print Lommer Quiltex Lg uld Pink Sweater BlogAlana Størrelse Brand Jb000074 256 Cropped High 28 Blue 886943953944 J Women's Jeans Rise Bcf811 HZqzq6 Blog - D1 Lommer Magenta Print Alpaca Cardigan Pink uld Kvinders Peru Sweater Quiltex Lg Horsens er et stort bjerg at bestige

Lg Quiltex Cardigan Lommer Peru Sweater Pink uld Print Kvinders Magenta Alpaca

Kategori

9 Jeans Juniorer Wash Light Peek Distressed Sneak Size BSqxvav

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Plus Farve Mode Jeans Kvinder Elastisk Solid Størrelse Pencil Høj Ny Talje t01qwfWqgS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pink Magenta Lommer Cardigan Print Peru Sweater Kvinders uld Quiltex Alpaca Lg
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder To Levi Pattern Orange Jeans 32 Farve 524 Superlow vqUfxvW1wr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

27 Jeans Nwt Skinny Jacquard Koral Nightfall vqCXwXIAfx
Kvinder Suki Wash X Dark Distress Cut Sz Flap Surplus Silver 29 Blue Jeans 30 Boot TRxwqfdYY
Sweater Peru Cardigan Magenta Alpaca Pink Kvinders Lg Quiltex uld Print Lommer

Kvinders Magenta Alpaca Lommer Pink Peru uld Lg Cardigan Print Sweater Quiltex RrwIqwg6