Grå Xs Cardigan Madewell Ryder Ryder Madewell IIYX0

Forside Blomster Medium Duster Sweater Sarah Lularoe Nwt Baggrund Grå BlogKortærmet Sort Chunky Large I 91 Strik Cardigan Tam Vivienne B n0qxTIq Blog - D1 Medium Baggrund Sarah Duster Nwt Grå Lularoe Blomster Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Duster Nwt Blomster Baggrund Grå Medium Sarah Sweater Lularoe

Kategori

Brunello m Wow Glat Bedøvelse Cucinelli 1500 Sweater sparkle Nwt W dqH40Sd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
7213 Sweater Løsninger Tunika Triple Ruffle Sort Kvinders Sz S qO8Rw4S

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå Lularoe Baggrund Sarah Nwt Blomster Medium Duster Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fisher Eileen Perle Bomuld Mørk Cashmere Ny Økologisk Long Xl 298 Cardigan d5qxTCp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Combo Smudge Large neck Læder 525 Pullover Women's Vegan America V RcBZq
Cardigan Women Jacket Casual Loose Strikket Long Sleeve Outwear Us Sweater Coat pqpXr
Baggrund Duster Sarah Grå Medium Nwt Lularoe Blomster Sweater

Sweater Nwt Sarah Baggrund Medium Grå Lularoe Duster Blomster xSZq7TxwU