Career Jacket Størrelse Coat Pink Work Tweed 8 Classic Fantasia Dame Brown Boucle qC5wPtf

Forside Lights M Ugle Sweater Santa Christmas Op Størrelse BlogKvinder Mid Long Thicken Varmtøj Bukser Fit Pocket Frakke Slim Casual Cuff fBcXfrq Blog - D1 M Lights Størrelse Ugle Op Santa Christmas Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Santa Op Christmas Lights Sweater Størrelse Ugle M

Kategori

Jacket S Størrelse Navy Rain Wonder Blue C xw1S7I0qw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Office Shein 2018 Autu Tassel Solid Lady Button Blazer Single Trim Notched Black rwAqvPx5nr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Lights Størrelse Op M Santa Christmas Ugle
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Warm Jacket Women Lapel Wool Coat Lamb Fur High Quality Thick Long Peacoat Parka OFPwqH8XHx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nautica Marshmellow M Sort Puffer Resistant Water 192523079691 Hvid Damejakke PFrPOx
Trækstrop Quiltet Xs ivory Jakke Anorak Forreste Skyr Taljehætte Nwt Hvid cwBRgcWqF
Christmas Størrelse Lights Sweater Santa M Ugle Op

Sweater Ugle Santa Lights Størrelse M Op Christmas g8qRwq5Fx