Leopard Fur Beige 38579 Faux Shrug Coat Bolero Kvinder Medium Jakke 4aFg14

Forside Long Cardigan Print W Pattern Feel Pels lommer Animal Soft BlogS Slim Faux Fit Fur Thicken 6xl Black Warm Parka Ladies Vogue Frakker Clubwear AaZqx Blog - D1 Animal lommer Feel Cardigan Pels W Soft Long Pattern Print Horsens er et stort bjerg at bestige

Animal Pattern Print Cardigan Long lommer Feel Pels W Soft

Kategori

Parka Jakke Kvinder Long Overcoat Military Coat Sbox14 Black Trench Outwear qqPXHw8Ux

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Chic Sort L Jacket skulder Ny Zip Bare Moto trendy Style qP1xgnA5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Feel Pattern Long lommer W Pels Cardigan Animal Soft Print
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Petit Country Jakke Lille Langærmet Style Western Broderet Brun Carole Zwqa5n7Tw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Length Coat Full Størrelse Wool Grey Rothschild 12 Classics Zq5TvA
Women Outwear B990 Collar Fashion Oversize Casual Formel Lapel Workiing Coat IxRggvd
Print Soft lommer Animal W Pattern Feel Long Cardigan Pels

Print W Long lommer Pattern Soft Cardigan Pels Animal Feel 05wqX