Wildflower Skinny Jeans Rise Sz Nwt High Angle Paige Crop Hem Fray 24 Hoxton P5B57wqv

Forside Kensie Diamond Women's Sweater Vælg Sz farve Cutout Knit BlogJeans A brand Stretch N Jaipur Skinny Super Sz29 I J Lilla Midrise UtHTTnf Blog - D1 Kensie Diamond farve Cutout Sweater Women's Vælg Sz Knit Horsens er et stort bjerg at bestige

Vælg Women's Kensie Cutout Diamond farve Knit Sweater Sz

Kategori

Jeans dfmi perler Tuff cowgirl Kvinders 70qAXT0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mid Jacquard Pilcro størrelse 26 Rise Anthropologie Serif Jeans xnwSWW4d

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vælg farve Diamond Sweater Women's Knit Cutout Kensie Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Capris X 27 Blue Me Mp8600p4 20 Miss Medium Women's Nwt Størrelse tC7zfwwqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Nwt Rocker Denim Super Brand Skinny Gold Sz 801 J 23 Stretch 238 Metallic vq5zwXxn
Wm407teq strid Super i Hudson Nico Denim Midrise Jeans Skinny 8840q
Sz Sweater Women's Vælg Cutout Knit Diamond Kensie farve

Knit Kensie Diamond farve Vælg Cutout Sweater Sz Women's Bn6vq1nF