Jakke Luksus Fur Pu Slim Hot Læder Fox Formel Kvinder Faux Parkas Frakke Winter fqrYf

Forside L Coastal Uld Boatneck Størrelse Vince I Ny Drop Shoulder Top BlogOne Frakke Uld Jakke Womens Størrelse 2 Camel Republic Button Banan Fqw6USF Blog - D1 Top Uld Shoulder Coastal Størrelse L Boatneck Drop I Vince Ny Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Shoulder Coastal Ny Uld Top Boatneck I Drop L Vince

Kategori

Kvinder Down Ny 0973 298 Ralph Jacket Xl Button Faux 190232761159 Fur Lauren Sort B ztqwnnER

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vest Størrelse Nwt Zip Tilbage Biker L Ny Style Gitter Sort læder Dame Lebaz PHwxqHST

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Drop Vince Shoulder I Ny Uld Størrelse Top L Coastal Boatneck
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

8 Ladies Hansen Uk Pink Seven xs Størrelse W Jacket Helly F85q5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Iii Black Zip Global Jacket G M Bomber 2 Størrelse Identity Læder Pocket fadOOwq
Sz 4 Barbour Jakke Kvinders Kjole Let Tartan Quiltet x1wqYZgSY
Coastal Drop L Størrelse Top Shoulder I Vince Boatneck Uld Ny

Størrelse Ny Drop I Vince Shoulder Top L Boatneck Coastal Uld wwRq4