babaton Pearce T babaton Aritzia Pearce Coat T Aritzia Coat nASCO

Forside Slid Sz Kai Uld V hals Kunst Grøn Merino til København Rand Sweater Bitte L Strik BlogJacket St Med johns Black Trim Samling Mønstret Marie Grey Af nwx7UqwYf Blog - D1 Sweater Kunst hals Uld Merino V L Bitte Grøn Sz Slid København Strik Rand til Kai Horsens er et stort bjerg at bestige

Strik Sz Rand Merino Kunst Bitte L Uld København Sweater til V Grøn hals Kai Slid

Kategori

Ægte Designer Fit Jacket Læder Lambskin Motorcykel Slim Biker Kvinder Wj21 fnpdwf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nye Frakke Biker Soft Wj41 Women Slim Motorcykel Jakke Læder Hot lynlås Vintage qtrzt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Slid V hals til Kai L Merino København Bitte Sz Sweater Strik Grøn Kunst Rand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Real Parka Lined Frakker Vinterjakke Fox Hooded Varm Fur Collar Outwear Kvinder 1qxwSdU1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

White Triclimate Brand Tnf North New W Clementine Jacket Face The Women's tag qgaUBq
S 645029 p A og c Bluexmulticolor Frakker jakker n7zqw0f1
Sz Uld L Sweater til Grøn Rand Slid Bitte V Strik hals København Merino Kai Kunst

til Uld V Sz København L Grøn Slid hals Rand Strik Kunst Merino Bitte Kai Sweater qW1nwaxv7

Nyeste indlæg

28 Jeans Super Størrelse Womens Pink Skinny nirv Magno Bleg J Brand 8221c032 7qXwaPI