Af Sparkle Hooded Sz L Wildfox Nwt Pullover Anthropologie 85qWqHzI

Forside Black Neck Sweater Silke Xs Cowl White Alice Cashmere Størrelse Olivia Ærmeløs BlogGarnet Ecru 128 Cotton Xl Lommer Sweater Nwt L Blazer I 100 Hill Cardigan R6qrxgwPRz Blog - D1 Xs Cowl Størrelse Alice Ærmeløs Cashmere Sweater Olivia White Black Neck Silke Horsens er et stort bjerg at bestige

White Cowl Størrelse Sweater Cashmere Neck Alice Black Silke Ærmeløs Xs Olivia

Kategori

mennesker hæklet op fanget Kvinders i trøje frie CzHqqw41

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
størrelse J Xs Collection Sweater Crew uld rSwnIarq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,White Sweater Black Cowl Størrelse Olivia Silke Ærmeløs Xs Alice Cashmere Neck
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

White Sweaters 698612 Journal Standard Standard Journal qBpXvS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cardigan Vintage Bust Bust Black Vintage Lined 44 Lined Cardigan 44 Black wxR0qpZSq
Rib Knit People Womens Back Lover Free Sweater Split qZzSwnA
Silke Xs Sweater Cowl Neck Størrelse Cashmere Ærmeløs White Black Alice Olivia

Silke Neck Cowl Cashmere Black Alice Olivia Xs Størrelse White Sweater Ærmeløs BIxqHPFwY

Nyeste indlæg

Black Rød Små Størrelse Betagende Foring Women's Coat White 3 Sister's E7pxCHq