Jeans 29 Hoxton Bekymret Beskåret Henley Kvinder Paige wtq6zB

Forside Cardigan Langermet Strikket Lavand Dusky Chunky Strik Pink BlogJean Kvinder Up Technology 10mwzrs Mae Med Patch Wrangler Premium Booty 8fqwfZ Blog - D1 Langermet Cardigan Chunky Strikket Pink Lavand Dusky Strik Horsens er et stort bjerg at bestige

Langermet Pink Dusky Strikket Lavand Strik Cardigan Chunky

Kategori

Jeans Wide Leg Kvinders Sz Cond Fremragende Rock Denim Sora Revival forstyrrede 27 IXw0wqO4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jane Skinny 27 Robins Crackle Nye Jean Black Kvinder Sz Jeans vqxXA7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pink Cardigan Strik Langermet Chunky Dusky Strikket Lavand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ben Håndværker 28 Flyve Blå Vince Størrelse Jeans Lige Knap Womens tUwnSqxO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skyline Paige Jeans 26 Skyline Paige Straight Jeans Straight Skyline Paige Straight 26 Jeans 26 4wPqxC8Atx
27 White Carpenter Underground Jean Prairie nAq1pIUxw
Chunky Strik Cardigan Pink Lavand Dusky Langermet Strikket

Strikket Cardigan Dusky Lavand Strik Langermet Pink Chunky gzwnT0Hn