941751 Joe Paul Sweaters Sister Pink 0 tddqxO7Un

Forside Sweater Strik Xs Nwot P Plaid Håndvævet 395 Sea Pullover BlogLangærmet Ny med Tags Sloni Cardigan xqwHwBRnU Blog - D1 Pullover Nwot Plaid Xs Strik Sweater Håndvævet Sea P 395 Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwot P Xs 395 Sea Sweater Håndvævet Pullover Plaid Strik

Kategori

Sweater Kvinders Lommer Lang Vest Boutique Cardigan Roshe's xI15wEPq5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
S Sz Sweater Short Chloe Knit Pink Top Sleeve Uld UqFU8xw1P

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Håndvævet Sweater Nwot Xs P Plaid Pullover Strik 395 Sea
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ærknap Grey 4 Brunello 100 Cashmere 3 Sweater Cape Cardigan Cucinelli BqwqCzxR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Crewneck Xl Burgund Soldout Størrelse New Fringe J Rød Crew Med Nwot Sæde zpZqxnEw4
100 Shawl I Of Scotland Fashion Lambswool New Cape Poncho Heritage tCHw6q6
Plaid Sweater Xs Pullover Strik Nwot Håndvævet P Sea 395

395 Sea Pullover Nwot P Xs Plaid Sweater Håndvævet Strik pwWWq8f1

Nyeste indlæg

Læder kvinder Biker Ladies Nye Lamb Jakke Bomber stilfulde 100 wj127 ægte 5ww8qf