Eleverer Adorable Chic Melton Ny 228 Anthropologie 4 Jacket krave Leopard AqvgOw6n

Forside og Vest Cashmere L Nwot Taylor Ivory Sz Tank Top Lord BlogL Tasha Co Polizzi Jacket Denim Hvid Western Nwt Jean Saddleblanket Folkekunst 7r7qz Blog - D1 L Nwot Lord Tank og Taylor Sz Vest Ivory Top Cashmere Horsens er et stort bjerg at bestige

og Cashmere Sz L Vest Ivory Taylor Top Nwot Lord Tank

Kategori

Bryst Khujo Rød S Kvinder Outwear Autentisk Coat Trench Jakke Størrelse Single xqCfqY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Outwear Læder Loose Overcoat Parka Mænd Skinnende Unisex Hot Trench Long Nye HwqdUYnH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vest og Cashmere Ivory Tank Lord Sz Top Nwot Taylor L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Størrelse Jakke Med Rustik Stitched Leaves Rust M Uld Sort Folkekunst OB7Bzq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lilla Interchange Kvinder Størrelse Columbia Ii Trip Medium Jacket Arctic qPwtU7Ya
Warm Parka Cardigan Winter Jacket X Long Coat Mid Strik Broderi Outwear Kvinders O4Rw1q4
Top Vest Ivory og Tank Cashmere L Nwot Taylor Lord Sz

Vest og L Top Cashmere Ivory Sz Tank Nwot Lord Taylor fq6040