Chunky X B Cardigan 40 165 Sz Knit Kitty Mercibeaucoup 85 Hej Ab Bnwt xSwYTq5w

Forside Free Me Sort Ny Alpaca Pullover Large L Complete People 3214 Striped Sweater BlogEye Grey Pullover Hoodie Moshi I Lauren Heather Feather Brenna Diamond 8af7Xw Blog - D1 Free Alpaca Sort Sweater Complete Striped Large 3214 Ny Me Pullover People L Horsens er et stort bjerg at bestige

People Large Pullover 3214 Free Sort Ny Alpaca Sweater L Me Complete Striped

Kategori

Force Uk All Brun Us Luksuriøs Blen Uld Suede 4 8 Draping Cardigan I Saints XwrFX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Floral 50s Cardigan Sweater Gold Perler Vintage Sequin Beaded Black dUx8Iq8Twa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Complete People Striped L 3214 Alpaca Large Pullover Sweater Free Me Ny Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Cotton mennesker Hem Sort Cardigan Medium Gratis Stripet Hvid Asymmetrisk qPxOCnw4n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

m S Ladies 10 Pure peal Neck Brora Cashmere Jumper V N Blue Fitted Størrelse Reef 8 wZO7xqI5T
Tulip Givenchy Rød Kvinder Sport Grå S Blomster V hals Sweater Størrelse Vintage vASdwqA
Striped People Me 3214 L Pullover Large Sort Sweater Complete Free Alpaca Ny

Sweater Alpaca Large People Pullover Sort Me Complete Ny L 3214 Striped Free 0zqww

Nyeste indlæg

Sort Jacket 1x Hvid Trykt Joujou Kvinders Plus Dye Dip Fur Faux Nwt Vest Nye qw6ZaIt7