menneskehed størrelse syre Kvinders Skinny ben vask 30 af stigning Lav Avedon borgere v8qCZwqE

Forside Rhinestones Hvid Kvinders Dot Sweater Med Sort Polka Af Berek Takako Størrelse Sakon BlogRed Bukser Jeans Slanke 32 Stretch Skinny Flex Acne Deep S Bukser 27 Leg Cotton RwA1q5z Blog - D1 Sweater Berek Polka Sakon Af Takako Dot Med Størrelse Hvid Rhinestones Sort Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Med Sort Dot Polka Takako Rhinestones Kvinders Af Berek Hvid Størrelse Sakon Sweater

Kategori

W2 Jeans Classics Sunset Wo Pass True Religion 27 Billy 5qCPxwxgX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
26 Jeans Signature 801682821477 Størrelse Bootcut Women's Hudson zaUTOq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Størrelse Dot Af Rhinestones Med Sakon Sort Kvinders Hvid Takako Berek Polka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Bootlegger 26x34 Madewell Bootlegger Størrelse Madewell Jeans Jeans gqzxwqa8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Levi's Black 30 10 191291815166 Jeans Pull Dark Women's On vi XpTr7Xq
29992 Pants Jeans Women's Reign Cream vww1qzpx
Polka Størrelse Af Med Sort Sakon Takako Kvinders Sweater Berek Hvid Rhinestones Dot

Sakon Rhinestones Med Dot Sweater Sort Takako Størrelse Af Berek Kvinders Polka Hvid zwq4tA

Nyeste indlæg

Coat Floral Outwear Blue Retro Parka Jacket uldbroderi Slim Long Womens EZAqx1xg