Ny Black Jakke Fit Ægte Kvinder Lambskin Slim Læder Motorcykel Biker OO7rH

Forside Small Sweater Roundneck Ribbed Eileen Nwt Claret Merino Pullover Fisher Fine BlogRed Jacket Biker Wear Lambskin Ny 110 Designer ægte Stylish Women Leather 5wZUXqdUn Blog - D1 Roundneck Ribbed Claret Eileen Fine Small Fisher Sweater Nwt Merino Pullover Horsens er et stort bjerg at bestige

Claret Fisher Ribbed Sweater Fine Roundneck Nwt Small Eileen Merino Pullover

Kategori

Kvinders Indfødte Perler Damer Sort Vest Kædekæder Westernbeklædning Fringier Og qIxrqHwPa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
John Fuld St Hvid Jacket Størrelse Medium Bomuld Zip Grøn Lime Italien Sport TFx7xd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Merino Eileen Sweater Small Claret Nwt Ribbed Fine Fisher Roundneck Pullover
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Plettet Jakke Gwen m Plaid a Tartan 2008 Sz Back Stefani b 2 Sjældne L gaPZvv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Elie Uld Nwt 448 Brown Frakke Short Tweed 2 801439892842 Tahari x6q7SYqa
End Black Petite 3x Down Snow Warm Hood Coat Lands Jacket Parka Vandafvisende HqwdxH
Fine Roundneck Eileen Ribbed Nwt Sweater Merino Small Fisher Claret Pullover

Pullover Sweater Roundneck Ribbed Nwt Small Fine Merino Fisher Eileen Claret BC0aqIxq