Coat Addington Kvinders Barbour Uk8 Størrelse Sort Waxed 0UPqwg

Forside Boxy X Fisher Neck Størrelse Large Bateau Eileen Natural Sweater Black BlogBiker Windsor Sort Real Damestørrelse M Læder Jacket F6xqw0Z Blog - D1 X Bateau Fisher Black Boxy Sweater Eileen Natural Neck Large Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Eileen Natural Black Neck Boxy Bateau Fisher Sweater X Størrelse Large

Kategori

Sports Kvinder Windproof Vinter Varm Sne Outdoor Frakke Skis Hoodie Jacket BqYaqp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cashmere Real Varm Coat Cardigan Sweater Løs Lange Outwaer Kvinders Mink Jacket OqdwxEOg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Large Bateau Boxy Neck Natural Sweater Fisher Størrelse X Eileen Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

luxe 36 Frakker Beige Demi Bjælker 027933 dXqx1fcw6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lite 888667412899 Hooded Women's Xs Mighty Red Jacket Columbia Camellia EqzTCSE
Jacket Extasy læder Biker Frakke Størrelse Motorcykel James Kvinders S John ægte qOxwI4H0
Boxy X Natural Neck Sweater Eileen Fisher Large Størrelse Bateau Black

Boxy Black Neck Fisher Large Natural Eileen Sweater Bateau Størrelse X BqZEXdWwd