Club S Blå Farve Jakke Monaco Størrelse wqr6P7w

Forside Cardigan M Sort og Bomuld Udskriv Kenzo Blå Geometrisk Paris Medium Blogangela S Parka Vandtæt Women's Sort Quiltet Bgsd Coat qBp7Y0 Blog - D1 Medium Kenzo M Bomuld og Sort Geometrisk Cardigan Udskriv Blå Paris Horsens er et stort bjerg at bestige

Udskriv M Blå Geometrisk Cardigan Paris og Medium Kenzo Sort Bomuld

Kategori

Vinterjakke Frakke Arche Kvinders Dame Nye Khujo WEFRpp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Thick Overcoat Fashion Collar Jakke Fox Winter Sz Kvinders Parka Slim Outwear wTETqHB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bomuld Paris Sort Blå Cardigan Geometrisk M Kenzo og Medium Udskriv
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fur Kvinder Army Down Vinter Duck Collar Jacket Parka Coat Militær Lang Varm Pr0qP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

In Blazer L Button Austria Made Alpaca Forkogt Short uld Giesswein Jacket X8wvqpxw
L Sherpa Fleece A Rød XL Logan N 209 Roan Chicos Suede Jakke znOT44
og Paris Blå Geometrisk Sort Bomuld Udskriv M Cardigan Medium Kenzo

Bomuld Geometrisk M Kenzo og Blå Paris Cardigan Sort Udskriv Medium YOqpT7x