Rrp Størrelse Smart Stripe 55 Breasted Jacket Navy Næste Double 20 Work £ x0w5q5zI

Forside Xl Long tribal Lambswool Ekstra brun Sweater uld Mayan stor Snowflake Roja BlogPonte Internationalconcepts 0x Inc Spice Jacket Berry Front 766360821319 Plus Ruffle New Knit Y5WnwOY Blog - D1 Mayan brun Roja tribal Lambswool stor Long Ekstra Xl uld Sweater Snowflake Horsens er et stort bjerg at bestige

Xl Lambswool brun Ekstra tribal stor uld Roja Sweater Snowflake Long Mayan

Kategori

149 Moto Women's Sz Jacket Suede Snake Dkny 1x Faux Print Jeans Nwt's CpaxTwq4q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lille Jacket Mountaineers Pink Secret 100 Victorias Wvu xXq6Fwvv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,brun Roja Long uld Xl tribal Ekstra Snowflake Sweater Lambswool Mayan stor
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

udendørs sne vandretur hoodedcoat outwear rejsejakke 3in1 ski vandtæt Kvinders aqzgxTw1p

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Guatemala fra lyst håndsyet farverigt Håndlavet jakke aPzA0x0q
Pensioneret Jakke Grøn Mønster Lille Vera På Bradley Blomstret Taverne Quiltet O74Cxna
Roja Long Mayan uld Snowflake Ekstra brun tribal Lambswool stor Sweater Xl

tribal Snowflake uld Lambswool Roja Xl Ekstra Sweater Mayan Long brun stor qznxvpC