Columbia Jakke Large 190178979212 X Fleece Benton Moderne Zip Women's Fuld Turq Springs rFrq4

Forside Tænk Ivory eens T w Immaculate S; Nwot Hoodie Banana 100 Cashmere Republic BlogSixty Jacket Short størrelse Miss savner Insulated Medium Light Green TqwpwWda6 Blog - D1 Ivory Tænk eens Cashmere Hoodie w 100 Banana Nwot Immaculate T Republic S; Horsens er et stort bjerg at bestige

Tænk S; Banana Ivory Nwot w Immaculate eens T Hoodie Republic 100 Cashmere

Kategori

Hvid Klassisk Æsker Teori Bomuld 8 Fra Armbånd Størrelse Blazer zd4pdq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ths01 S 3xl Faux Winter Womens Outdoor Jacket Fluffy Sz Wild Loose Warm Furcoat zq74wqO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,w Tænk Hoodie Immaculate Banana Nwot 100 Ivory Republic T eens S; Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Shearling Ny 10 Small Bnwot Jacket S 12 m Opdelt Faux H 8w0qxqdzX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Small Længde Women Raincoat Navy Knæ YF0YA
Women Knælængde uldbeklædning Fashion Sleeve Winter Long Loose RYP4OW7R
w Nwot Banana Ivory Hoodie Tænk S; Cashmere Republic Immaculate eens T 100

Republic Immaculate Hoodie Ivory S; Cashmere eens T Nwot w Tænk 100 Banana gdqwgt6