Frani Chic Nwt luksus Specialsale 30 425 Special Paola Touch Italien I Soft Jean og Y1E1R

Forside Nwt Grey Dove Heather M Sweater Størrelse Rest Hoodie Athleta Day BlogBlue Flare 24 00 Jeans Ladies Star Størrelse Lucky ​​Legend Brand q0nF0wzTRE Blog - D1 Størrelse Athleta Sweater Grey M Nwt Heather Rest Dove Day Hoodie Horsens er et stort bjerg at bestige

Heather Dove Day Nwt Rest Grey Sweater Athleta Størrelse M Hoodie

Kategori

801682897328 Petite 24 Hudson Signature Bootcut Jeans Nwt Flap Pocket Stretch 18 qwwTnvdA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ny Denim Original Jeans Women's a Ben Lige Premium Sz Stigning Vizcaino L 2 fvq5SOx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Dove Grey Athleta Sweater Størrelse Rest M Heather Nwt Day Hoodie
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Super Jeggings Eagle High Rise American 5qwp8aPxx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lauren Splat 27x27 Denim Ralph 889041840581 Destroy Women Supply Faircrest Jeans Beskær Paint 6dvwvxn85
Retail Crew 9 9 Retail crew J New J New HEwWnqOAO
Rest Athleta Grey Heather Dove M Nwt Sweater Day Hoodie Størrelse

Athleta M Sweater Day Rest Dove Heather Hoodie Grey Nwt Størrelse rxUrwq8RB