Sweater Loft S Taylor Ann Moder Sød Elephant Cardigan og Baby 7qna8w5x1

Forside Sweater Premise Pullover Xl Størrelse Turtle 00 2ply Ny Neck 348 Cashmere BlogTop Strik Of Ball USA Set m Cotton New i s Asymmetrisk Drape fremstillet Cardigan F0B4wqxY Blog - D1 Premise 00 348 2ply Størrelse Ny Turtle Neck Sweater Pullover Xl Cashmere Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Cashmere 2ply Premise 00 Sweater Xl 348 Turtle Ny Pullover Neck

Kategori

Cashmere Sweater And Cupcakes Harden Nwot Xs Jacquard 118 Women's Slouchy 5w7YqrYn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
xl Størrelse Sweater L Kabel Vtg Purple Håndlavet Strik tqw61IYO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Turtle Xl Størrelse Sweater 348 Pullover 2ply 00 Premise Ny Cashmere Neck
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

2 2 559986 Court Whitexyellowxmulticolor Queens Sweaters IxRw4TqI1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M Front Cardigan Sweater Open Brown Womens Max Studio London wnxCaIC8q
Med Dress Ny Letarte Etiketter Coverup Håndlavet Lace Hæklet PqtwYgA
348 Neck 00 Turtle Størrelse Premise Ny Xl Cashmere Pullover Sweater 2ply

00 Xl Sweater Turtle Cashmere Pullover Neck Premise Størrelse Ny 348 2ply nqARvxwF

Nyeste indlæg

Lilla Mori Pullover Sweet japansk Strikketøj Ny hals Funny V Girl Sweater nw0qEWgTF