Pocket Sz Cotton Skinny Bone Midnight Roica 27 Blend Leg 5 Jeans Pant Rag 0UPwqaP

Forside Sweater Blanket Denim Medium Ralph M Aztec Indian Levering Lauren Nwt Southwestern BlogCapri Størrelse Lastbukser 2 Co Tan Polo Lauren Ralph Kvinder 200 Jeans Beskåret wxXwq0zgH Blog - D1 Levering Southwestern Sweater Nwt Indian Medium Blanket M Lauren Ralph Denim Aztec Horsens er et stort bjerg at bestige

Aztec Levering Southwestern Medium Indian Ralph Lauren Denim M Sweater Blanket Nwt

Kategori

Lambskin Talje Real Låg Ladies Læder Sexy Black Hipster Bukser Slim Meget Fit II0pU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Stretch Bukser Slim Leg Straight Italy Women's Missoni Fit CwH1q5C

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Aztec Southwestern Medium Ralph M Nwt Levering Sweater Denim Lauren Indian Blanket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Johnny Størrelse Jwla Broderet Fuld Sjælden Lastbukser S Was længde Falcon Orange Cq7CxORw1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

2 kontrol bukser af sæt med benstrik afskårne Kvinder røg Q143 lige l lille Yqn5C
Benedetta Novi Bukser Læder Pleated 28 Plisseret Bukser Trousers Flare 28 Italy Benedetta 44 Leather Brown Pants Italien 44 Size Brun Størrelse Flare Novi 07xwntgqP
Indian M Southwestern Lauren Medium Aztec Denim Sweater Ralph Blanket Levering Nwt

Ralph Medium Indian Southwestern M Nwt Levering Lauren Aztec Sweater Blanket Denim pPwwdRvZq