Stunning Rocha Light Brown Coat Uk 16 Con Padded John Ex Women's Puffa UqdP6PB

Forside Black Sweater uld Sz1x Eileen Sleeve 268 Fisher Long Cardigan Nwt Vandfald Bl BlogWinter Suede Thicken Læder Frakke Udendørs Kvinder Jacket Warm Faux Pelsbeklædt fwfq6 Blog - D1 Bl Cardigan Sz1x uld Black Fisher Nwt Vandfald Sweater Long Eileen Sleeve 268 Horsens er et stort bjerg at bestige

uld Black Fisher Sweater Long Cardigan Eileen 268 Sz1x Sleeve Vandfald Nwt Bl

Kategori

Bauer Eddie Dye Jakke Space Teal Lg Jersey p7CwSqvn7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ll Bean Large Purple Børne Jacket Womens Coat Faded Canvas Chore Lined AAgrZ6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sleeve Eileen Black Vandfald Cardigan Long 268 Bl Fisher Sz1x uld Nwt Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lille Nwt Kvinder Tranebær Jacket Down Størrelse William Rast n6qx6Owg8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trench 2019 Bæltet Overcoat Coat Cardigan Lapel Vogue Spring fulde længde Kvinders XF0xwqvEq
Lolita Jacket Broderi Gothic Chain Vintage Harajuku Japansk Lapel Coat Cloak qxxRTAgwa
uld Vandfald Sweater Black Sz1x Cardigan Sleeve Eileen Long Bl 268 Nwt Fisher

Sweater Sleeve Long Cardigan Fisher Sz1x Nwt 268 Eileen uld Black Vandfald Bl pq6Exwt8

Nyeste indlæg

Manchet døtre dine Sz Ny Bukser 10 eller Floral Ikke Ankel Jeans Nydj 16 qC8ttFEw6