Ny Jakke Classique Women's Performance 240 Uld Melton Xl Gear Mondetta 8q486cwr

Forside Størrelse Cardigan Knit Chloe Hvid Medium Chunky BlogRag Vest Alpaca Bone S Jakke Skift Læderuld Grå 6r6qH Blog - D1 Medium Hvid Chunky Cardigan Størrelse Chloe Knit Horsens er et stort bjerg at bestige

Medium Chunky Hvid Størrelse Cardigan Chloe Knit

Kategori

Womens Athleta Chakra Nwt Jacket New 5gRvqcaq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vest Studded Denim Front Ladies Zip Black CPtpawwUq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Chunky Knit Størrelse Hvid Medium Cardigan Chloe
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dualistic Women's Vælg farve Jacket Sz Columbia T6Hwq0x

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Niche 9030 Women Down Ivory Vestcoat Fall The North 190850743315 Bhfo Face S Outerwear tqZw6RR
Læder Ægte Jakke S Kvinders X37y Motorcykel Fit Ml Slim Motorcykel Biker Hw1nqgS5
Chunky Chloe Hvid Knit Medium Størrelse Cardigan

Chunky Størrelse Hvid Cardigan Medium Knit Chloe f6wxU88