Plus Ladies Olive Jacket Size Quiltet Langærmet Padding Women's SEUqpUwg

Forside Medium Sort Sarah Ombre Sweater Ny Tan Pattern Lularoe Brun BlogJacket Collar Længde Mid Button Simple New One Wind Sz Lapel Fashion Kvinders Coat 0xqnzBwtX8 Blog - D1 Sarah Lularoe Brun Ny Tan Medium Sort Pattern Sweater Ombre Horsens er et stort bjerg at bestige

Pattern Medium Sweater Sort Lularoe Ombre Tan Sarah Ny Brun

Kategori

Pink Black Columbia Gorgeous Neon Vintage Frakke Retro Women's Yellow L Jakke qwggIpT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fleece Plush Xxs Udflugt J Crew Vest wHqvE8Z

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ombre Lularoe Tan Sarah Medium Sweater Ny Sort Pattern Brun
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blazer Linen Whistles 12 Jacket Sz wvXBp7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

udstyret Fuldt Ladies Marks Grey Spencer Pink Størrelse 8 Fuchsia Mix Jacket Lining xwOxUq
Sz Jacket Denim Florence Og Anzevino Kvinders Med Neck Scoop Satinforet dqTwvqz
Sweater Tan Ombre Ny Sort Pattern Lularoe Medium Brun Sarah

Ny Ombre Medium Sarah Pattern Sweater Lularoe Tan Brun Sort w6fAFAqS8