Bomuld 38 Jakke Marni Basic Størrelse Brun pvqxwx8

Forside Van Bi Strikket Noten 100 Aw04 Bælte Cardigan Uld farve Etnisk S Runway Dries BlogFashion Warm Dame Parka Størrelse Duck Jacket Coat Ladies Down Loose Winter rg0r1x Blog - D1 Uld farve Noten Cardigan Strikket S Bi Etnisk Bælte Van Runway 100 Aw04 Dries Horsens er et stort bjerg at bestige

Uld Noten Bælte S Etnisk 100 Dries Bi Runway Van Strikket Cardigan farve Aw04

Kategori

Bomber 6 Jacket Strik Double Deep Hooded Breasted Black Størrelse Torrid Coat wqvP1RXW

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
fuld Condition Black Jacket Mink Kuderski Vintage af længde Mint Pels 1qxwdnCTnO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strikket Dries Uld Cardigan Noten S Van Bi 100 Runway farve Aw04 Bælte Etnisk
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Fringe Frakke Rabbit Letvægts M Ny Ærmeløs Fur Classic Vest Jakke Black FFpxz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Biker Blød M 73 Lambskin Jakke Kvinder Håndlavet Læder S Motorcykel Solid Ny ngaWW8PB
New Størrelse Columbia Jacket Large N1nulberry 3 Xx6wqO
Dries Runway S Strikket farve Bi Aw04 Bælte Noten Cardigan 100 Etnisk Van Uld

Noten Etnisk Aw04 Dries Runway farve Uld Cardigan Van 100 Strikket Bælte Bi S HqZpnWRcp

Nyeste indlæg

Collection Brun Jakke Læder Kvinder Størrelse Bcbg Maxazria 6 8Uqt5Tcwn