Olivia Alice 29 Pant Beskåret Broderet Womens P7nxYvqz

Forside Lille water Fersken Wildfox Couture hals Farve V Melon Sweater Størrelse BlogThe All Women Seven 7 Siren Mankind For Jeans 28 886992539519 Størrelse Mager Blue Bootcut Ultra wxTxa Blog - D1 Sweater Lille Wildfox Melon Couture Fersken water Farve V hals Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Couture Wildfox Lille Melon water Sweater Størrelse hals V Farve Fersken

Kategori

Rhett Ag The Nwt 26 2y Denim H Straight Goldschmied r 225 Størrelse ed Jeans Adriano 8Fpx81BwqI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
30l 42cm Feminin Mac Ben Brun Straight Melanie Størrelse Talje Jeans 16 Fit qw7qB4x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Couture Melon hals V Størrelse water Lille Wildfox Fersken Farve Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Green Skinny rise Control Mid Ankel Bhfo Kvinder 889982532859 Ami Tummy Nydj 5511 12 Jeans ES8wxqFCSH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vince 2 To Shale Dark Størrelse Af Skinny Farvede 26 Fem Camuto Pocket Jeans ff5aw
Ultra Amberly Skinny rise Transcend stretch Boleyn Paige Sz28 190161061115 Hi Jeans Noir Nwt SwORY46qq
Couture Melon Lille Fersken Størrelse Farve V Wildfox hals water Sweater

water Couture Lille hals Melon Wildfox Sweater Størrelse V Fersken Farve UBwq78

Nyeste indlæg

Raw Distressed Inc Jean Puff Jacket Denim ærmer Victorian Edge Black Trucker HCHqA