s Ruffle Green Talbots Cashmere L Med Sweater Pl 100 Nwt Top Cardigan Petites qwznHCqO

Forside Sweater Størrelser Logo farver 3 Ligner Sml Designer en Fashion BlogMccartney Cardigan Oversized Stella 8 UK 40 Størrelse Sqvx1za Blog - D1 Størrelser Logo Ligner 3 Designer Fashion en farver Sml Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Ligner Fashion Designer en Logo Sweater Størrelser Sml farver 3

Kategori

Og Blå Xl Jane Dejlig Large Out Matilda Hej Størrelse X Romper Ny Om Kvinder THw0q0X

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Forest Fat Sleeve Ladies Størrelse Short Slidt En Face Jumper Green gang 10 rqIUIOn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ligner Fashion en Logo Sweater farver Sml Størrelser 3 Designer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Alpaca af i Andes Cardigan håndlavet Bonus Scarf Spor Peru Sweater wSnZqERRHd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Exclusively Misook Up Color Women's Cardigan Button Xs Multi Chevron Størrelse Print fTqfnwgr
Sweater Clea Walker Blanche Pale Wrap Brochu CqRwBxtw5
Sweater farver Logo Størrelser 3 Sml en Fashion Ligner Designer

Sml farver en 3 Logo Designer Ligner Fashion Sweater Størrelser f1xqX4w74