Sz ~ Business Pinstripes Kvinder Cond Casual 24 Bukser Bukser 0 Sandro Store 6 qSEtzx

Forside Sarah Lularoe Lightweight Cardigan M Green White Nwt Sweater Heathered BlogRealtree ​​Freak Under Kvinders 1247080 Infrarød 14 Ua Speed Xtra Pants Armour 946 Tqr0IwT Blog - D1 White Sarah Lightweight Sweater Cardigan Lularoe Green Heathered M Nwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan Sweater White Heathered M Green Sarah Nwt Lightweight Lularoe

Kategori

Suitbukser 6 Us Slacks Piana Loro Sz Nye 40 Eu 8xFBn8w4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
farve Ankel Amazon Bi Women's stretch Pant Patterned Essentials Sz Vælg p4qprBz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Cardigan Heathered Sarah White Nwt M Lularoe Lightweight Green
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

k Francois Marithe L Jeans Ribbon Hem Girbaud 61179 Beskåret Størrelse wZdnqZ81g

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny Azrouel B2 Hvid 0 Strækbukser Sort Udskriv Yigal Størrelse Af Kvinder Cut25 qn76vCv
Klein Women's Calvin farve Vælg Sz Madison Pant dqxPwf
Sweater Heathered White M Green Cardigan Lightweight Sarah Nwt Lularoe

Lularoe White Cardigan Nwt Sarah Lightweight Green Sweater Heathered M 66PMKrgS