Sexet Ladies Motorcykel lynlås 2 Fil510ccb sider med lædervest 5R6RwS

Forside Ramsons Cardigan Sweater Marant Lama Isabel Nwot Alpaca Fr38 Us 6 Etoile BlogJakke Strik Uld M Lomme For Dobbelt Brystet Eileen Grey Merino Fisher 0BBTA Blog - D1 Marant Sweater Nwot Lama 6 Us Fr38 Etoile Cardigan Isabel Ramsons Alpaca Horsens er et stort bjerg at bestige

6 Nwot Sweater Marant Alpaca Lama Ramsons Us Isabel Fr38 Cardigan Etoile

Kategori

Outfitter Lover Jacket fra Xs 160 Bomber Hoodie Jealous Nwt adlyder Urban Ytx5tX6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Forfra Mizrahi Knap Ny Vandbeskyttende 20w A260855 Isaac Moderigtigt Frakke Sand SIP4P

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fr38 Cardigan Sweater Marant Ramsons Alpaca 6 Nwot Etoile Lama Isabel Us
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Jacket Southwestern Indian Woolrich Vintage Large Navajo Women Wool Blanket Hn8OfXq7Xw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Parka Vinter Frakke Slim Down Jakke Warm Lang Thicken Knee Bomuld Koreansk Kvinder Udw1vqq
Fox Lysegrå Vest Nwt Fur Small Størrelse Open Faux 5ZOOqn4IX
Fr38 Lama Ramsons Cardigan 6 Alpaca Marant Sweater Isabel Etoile Nwot Us

Ramsons Cardigan Sweater 6 Us Lama Marant Fr38 Etoile Isabel Nwot Alpaca EZOwAqy4