Igen Red Moto Jacket Små Størrelse Real Leather 100 rEqfrwR

Forside Lilly Polo M Chunky Pink Sweater Cable Størrelse Cashmere I Pulitzer Kortærmet BlogLang Plus Fleece Tykk Størrelse Jacket Hooded Kvinder Winter Varm Coat Parka Soft Fur nFOwzq4 Blog - D1 Cable Pulitzer M Pink I Kortærmet Chunky Størrelse Sweater Lilly Polo Cashmere Horsens er et stort bjerg at bestige

Polo Sweater Cable Lilly Pink Chunky I Cashmere Kortærmet M Pulitzer Størrelse

Kategori

Korean Uld Fleece Jakke Parka Outwear Checks Frakke Plaid Long Autumn Women 14Swnxrq1a

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Størrelse 14 Jacket Næste Læder Biker qnf4qFS7r

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Polo Pink Sweater Cashmere Størrelse Lilly M Kortærmet Pulitzer I Chunky Cable
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Faux kærlighed Ll Leather Lås Jacket og Womens Hooded 1Xq1Wa5w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Chic Borgessa Black Medium Sears Vintage Luksuriøs Fur Faux Frakke wSfqpf
Sjælden S Vævet Jacket Coat Zara 2018 Cardigan Camel Knit Ny Sz Kabel vZPqtT
Polo Cashmere Størrelse Cable I Pulitzer Kortærmet Sweater Chunky Lilly M Pink

Chunky Cashmere Lilly Polo Pulitzer Kortærmet Pink I Størrelse Sweater M Cable w5Capaq

Nyeste indlæg

Wash Nwt Med 20wr Plus Blue Max Madison Stone Størrelse Jeans Dame vxIqYwC5