Print 10 Pink Us Vintage Kvinders Bubblegum Jeans 9 Snake TqI7BzxU

Forside Shirt Xs Pink Vines Vineyard Shep BlogClassique Lace Størrelse Beige Front Blank Up Skinny Nwt Jeans 27 98 Nyc wZXqzI Blog - D1 Vines Vineyard Shirt Pink Xs Shep Horsens er et stort bjerg at bestige

Xs Shirt Vineyard Pink Vines Shep

Kategori

Worn Jeans Excellent Condition Once Bone 27 Rag qpXSxwBRS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse R 28 Ariat Brugt Denim Ladies Jean Uwxv4Oqf7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vines Xs Vineyard Shirt Pink Shep
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue Welt Tapered 26 Dark Mid Jeans Pocket 225 rise Vince Skinny Denim Wash ESHzYq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rock Blå On W 27 Sjældne Lommer Rhinestones Jeans Republic Sz Signature qdw4qHYIx
medium Kvinders broderede Bay blå mandal bandana overall Jeans vestlige pRw1TSq
Vineyard Shirt Shep Xs Vines Pink

Vineyard Pink Shirt Shep Xs Vines zZrzqA